-10%

Taoasis Demeter aroma olie - Feelliebe - Liefdevol en warm - 5ml

Vorige Artikel 18 van 34 Volgende
€ 4,95 € 4,46 (inclusief 21% BTW)

Taoasis Demeter aroma olie - Feelliebe - Liefdevol en warm - 5ml

Geurolie "Feelliebe". Liefdevolle geur met ylangylang, sinaasappel en tonka. Te gebruiken met bijv. een geurbrander of geursteen. 

100% natuurlijk

GeurFeelliebe - liefdevol en warm
 ylangylang, sinaasappel en tonka
 100% natuurlijk
Producttypegeurcompositie feelliebe 
GebruiksaanwijzingTe gebruiken met bijv. een geurbrander, diffuser of een geursteen
Inhoud5 ml
MerkTaoasis
Geurmerk

 

Taoasis is een toonaangevende producent van natuurlijke oliën. Ze hebben bijvoorbeeld de eerste geurolie met Demeter keurmerk ontwikkeld. Ook hebben ze in samenwerking met diverse scholen (800 leerlingen) een hele test uitgevoerd met de "Dufte Schule" geurolie. Hieruit bleek een duidelijk toename van de concentratie en motivatie onder kinderen en een afname van agressiviteit. 

NCI
Alcohol, Parfum, Limonene, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool

Etherische oliën zijn samengesteld uit een groot aantal afzonderlijke componenten. Stoffen zoals limoneen en linalool zijn allemaal natuurlijke bestanddelen van de etherische olie, ze worden niet toegevoegd. Maar ze behoren wel tot de 26 allergene geurstoffen die aangegeven moeten worden op de verpakking. Daarom moeten ze afzonderlijk worden vermeld (ivm allergieën). Parfum in de INCI is een samenstelling van verschillende soorten 100% natuurlijke etherische oliën.

De producten zijn geheel vrij van synthetische stoffen!

 Omdat we natuurlijke producten verkopen, is de beschikbaarheid van grondstoffen onderhevig aan natuurlijke schommelingen. Als er slechts een beperkte hoeveelheid Demeterolie kan worden geproduceerd door onvoorziene omstandigheden en deze hoeveelheid is uitverkocht voor de volgende oogst, zullen we het product in een enkel geval als vervanging in bio kwaliteit leveren.

Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).

Let op: Gebruik etherische oliën niet onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen en slijmvliezen.

 

© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel