Over ons

Algemene info

Geïnspireerd door vleugels, het gebeurde bij mij toen mijn dochter in 2005 bijna 2 weken in coma lag en zich daarna als een vlinder ontpopte tijdens haar revalidatie die nog tot de dag van vandaag door gaat. Tijdens die eerste 2 weken kreeg zij van verschillende mensen beschermengeltjes die nog steeds in de handpop zitten aan haar bed, net als toen. Na 1,5 jaar en vele operaties liet ik door de goudsmid engelenvleugels maken in de vorm van een hartje. Nog steeds sterken wij ons zelf in het liedje “vlinder” van Marco Borsato, wederom vleugels.


Dit inspireerde mij tezamen met mijn zoektocht om iets moois te doen wat ik kan combineren met de zorg om haar en mijn gezin. Engeltjes maken die een plekje kunnen krijgen bij iemand die deze kan gebruiken. Of het nu om een beschermengel gaat of om een aandenken aan iemand, de engel blijft een symbool van veiligheid net of de engel bescherming biedt onder zijn/haar vleugels.

Waarschijnlijk deelt u die liefde met mij en hopelijk kan ik ook u of diegene waaraan u dit engeltje geeft een stukje veiligheid, liefde en bescherming geven.

De engeltjes en sieraden worden gemaakt met echte Swarovski kralen en edelstenen. Inmiddels is het assortiment langzaam aan het uitbreiden met o.a. edelsteen engeltjes, boekenleggers en sleutelhangers maar ook passende armbandjes.

Het leuke is dat van alle producten €. 0,25 - €. 4,00 besteed wordt aan materialen voor engeltjes welke ik met kerst, en indien mogelijk ook tussendoor, aan de kinderen in een kinderziekenhuis weg zal geven. Dus meteen een goed doel gesteund. Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden. (de bedragen staan op de betreffende pagina)

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten in het gastenboek onder aan de pagina.


Veel plezier met jullie engeltje namens

Bianca Valk

Sorteer op
© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel