Verzending & Betalen

Algemene info

Verpakking

Elk hangertje, oorbellen set of armband wordt verpakt in een cadeaudoosje (roze, rood, licht blauw, blauw/paars met daarbij een kaartje waarop het bedrag wordt vermeld wat naar de engeltjes voor het Emma Kinderziekenhuis gaat. Tevens geven wij er een beschermengelkaartje bij met een persoonlijk boodschap - wilt u hier een boodschap voor een ander op hebben geef dit aan bij de opmerking van uw bestelling wij zullen er dan 1 extra bij verpakken zodat u deze kan beschrijven. Eventueel zetten wij uw boodschap op het kaartje als de zending bij iemand anders zal worden afgeleverd.  Alles tesamen zal in een zachte luchtenvelop verzonden worden. De ander artikelen worden verpakt in een minigripzakje vaak met een organza zakje (engelenroeper, sleutelhangers e.d.) zodat het direct cadeau gegeven kan worden.

Ander afleveradres

Mocht u uw aankoop aan iemand anders willen verzenden dus ook een ander afleveradres invullen kan u eventueel een tekst achterlaten tijdens het bestelproces in het opmerkingsveld deze wij zullen wij uitprinten en op de achterzijde van het beschermengel kaartje plakken zodat duidelijk is wie het cadeautje heeft gestuurt. Houdt u er rekening mee dat de tekst achterop het cadeaukaartje (formaat creditcard) past.

Vergeet u een tekst op te geven zetten wij er standaard de naam van de ontvanger op en de tekst "van ....   (uw naam)".

Verzending

Wij verzenden standaard per BRIEVENPOST van PostNL.

Bijna alle producten zijn gewoon op voorraad, dus gaan zij dezelfde dag nog op de post. (mits de post nog niet is opgehaald). Helaas wordt de post tegenwoordig alleen nog maar op maandag t/m vrijdag opgehaald waardoor u uw zending kan verwachten van dinsdag t/m zaterdag. (indien in Nederland)

Wij berekenen de PostNL verzendkosten  + onze BTW afdracht (dit zijn wij verplicht). De envelop + pakbon weegt ca. 11 grs (excl. uw bestelde producten).

vanaf 01/01/2020 berekenen wij voor verzending binnen Nederland :

  • 0 - 20 gr. €. 2,30

  • 21 - 50 gr. €. 3,40

  • 51 - 250 gr. €. 4,95 = brievenbuspost incl. track & trace

  • 251 - onbeperkt €. 7,50 = Pakketpost incl. track & trace

vanaf 01/01/2020 berekenen wij voor verzending naar België en andere europeesche landen :

  •  €. 11,00 = Pakketpost incl. track & trace. Helaas kan dit niet anders daar de artikelen anders zijn als een brief mogen deze alleen verzonden worden via pakketpost.

 

Over het algemeen worden deze door de gewone postbode van PostNL de volgende dag of uiterlijk 2 dagen na bestelling afgeleverd in de brievenbus. (indien in Nederland)

Betalen

Ivm met het stoppen van onze webshop kunnen wij met de prijzen welke wij hanteren geen paypal, creditcard en vooraf overmaken boekingen meer verwerken.

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen :

 

Bancontact - loopt via het Mollie betaalsysteem. Uw bestelling wordt direct behandeld na betaling

Sofortbanking - loopt via het Mollie betaalsysteem. Uw bestelling wordt direct behandeld na betaling

Sepa overboeking - loopt via het Mollie betaalsysteem. Uw bestelling wordt direct behandeld na betaling

Ideal - loopt via het Mollie betaalsysteem. Uw bestelling wordt direct behandeld na betaling

 

Minimaal bestelbedrag ivm administratie & verpakking is €. 10,00 (excl. verzendkosten)

 

 

© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel