ENGELTJE VOOR EMMA en ...

Sieradenshop

Engeltje voor kinderen van een kinderafdeling in een ziekenhuis. Van al het geld wat ik inzamel met de verkoop in mijn webshop wordt het materiaal ingekocht waarmee ik engeltjes ga maken voor de kinderen van het EMMA Kinderziekenhuis. Deze breng ik met regelmaat naar de afdeling zodat deze door de pedagogisch medewerkster verspreid kunnen worden en ook deze kinderen net als mijn dochter beschermt worden door een beschermengeltje.

Inmiddels zijn wij ruim 5 jaar bezig en hebben wij voor dit jaar alweer een hele hoop engeltjes ingezameld. Natuurlijk gaan wij door want het hele jaar door en worden deze engeltje uitgedeeld door het pedagogisch zorg team van het  Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam en inmiddels ook de andere ziekenhuizen. Zij weten precies wanneer iemand een engeltje nodig heeft en wie een engeltje nodig heeft zodat ze altijd op het juiste moment een kind kunnen troosten. Dus niet alléén met kerst. 

De verschillende kleuren engeltjes worden individueel geleverd en verpakt in een mooi bewaarzakje samen met een speciaal voor hun, door mij, geschreven gedichtje.

Wij weten zeker dat we hiermee een hoop kinderen heel blij maken.

Natuurlijk gaan wij hiermee door om op deze manier het hele jaar door engeltjes te mogen uitdelen. Neem ook een kijkje op onze pagina Vragen aan de pedagogisch medewerkers van het EMMA Kinderziekenhuis waar zij u vertellen hoe zij onze engeltjes gebruiken.

Wij werden gevraagd of de engeltjes gedeeld mochten worden met andere ziekenhuis. Het antwoord was natuurlijk een volmondig JA. Hiermee is het start sein gegeven en worden de engeltjes nu verdeeld, in overleg met het EMMA kinderziekenhuis, over heel Nederland en bereiken zij het VUMC in Amsterdam, Willem Alexander Kliniek in Leiden, BeatrixKliniek in Groningen, Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, St. Radboud Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen en Maastrich UMCM. Ook worden zij uitgedeeld op Neonatologie en de spoedeisende hulp.

Het aantal engeltjes wat wij voor de afgelopen 5 jaar hebben ingezameld en gebracht is:

t/m december 2018 (in 6 jaar)

6.600 engeltjes

 

Alle engeltjes zijn verzameld met dank aan alle onze klanten van de webshop.

Maar niet te vergeten onze verkooppunten:

Primera Weidevenne - Purmerend

Ook willen wij natuurlijk de bedrijven bedanken die via ons hun personeel of relatie's een passend cadeau hebben geschonken en hierbij ook hebben mee gedragen aan de Engeltje voor het EMMA Kinderziekenhuis.

Gift / Donatie :

2020 - €. 40,00 - P. Fedoriak

2015 - €. 43,00 - Sandy

Een mooie gedenkdag voor haar zoontje Ward. Wij mochten mooie kinderarmbandjes, sleutelhangers met engeltjes, engeltjes en engelen roepers aan tassenhangers maken als aandenken aan dit verlies van haar veelste vroeg geboren zoontje. Mooi om aan zo'n mooi aandenken te mogen meewerken en hopen dat het kracht geeft in de verwerking van het verlies van Ward.

2015 - €. 50,00 - Ritch & Elmy

50 Extra engeltjes welke een aandenken aan Ritch geven voor iedereen die hen heeft bijgestaan in de afgelopen periode. Nogmaals onze dank dat wij hieraan mochten deelnemen.

 

2014 - €. 50,00 - Anoniem

Mocht u ook een gift willen doen dit kan door uw gift over te maken op ons rekening o.v.v. GIFT. Wij zorgen ervoor dat van dit bedrag, net als de bedragen welke voortkomen uit de verkoop van onze sieraden,  alléén materialen worden aangeschaft voor het maken van de engeltjes voor het EMMA kinderziekenhuis. Onze accountant PBB te Zaandam zal dit ook als dusdanig behandelen. Onze gegevens vindt u op ons contactformulier.

2014 - €. 200,00 - Ritch & Elmy

Wij mochten alvast de engeltjes maken ter nagedachtenis aan Ritch. Samen met Elmy mag Ritch nog even samen genieten en wij hopen dat de engeltjes straks een heel mooi aandenken aan Ritch geven voor iedereen die hen heeft bijgestaan in de afgelopen periode. Dank jullie wel dat wij hier aan deel mogen nemen.

Extra donatie d.m.v. kerstgeschenk voor bedrijfsrelatie

In 2013 en 2014 mochten wij voor de 2e maal een kerstgeschenk maken voor Valk & Partners. Een boekenlegger gemaakt van Angelite met een engeltje van Angelite & Sneeuwkwarts. Normaliter wordt bij onze boekenlegger €. 1,00 besteed aan de engeltjes voor EMMA. Valk & Partners heeft hier een extra donatie bij gedaan van €. 4,00 per boekenlegger.

Onze gegevens vindt u op ons contactformulier.

Meander Groep Zuid-Limburg (2013) - kerstgeschenk

Valk & Partners (2013) - kerstgeschenk

 

Sorteer op
© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel