Antwoord op uw vragen aan ons

Engeltjes voor Emma

Sieradenshop

Waaraan wordt het geld besteed van de opbrengst voor de engeltjes voor de kinderen van het EMMA kinderziekenhuis ?

Precies wat het eigenlijk zegt - aan de engeltjes voor de kinderen. Wij kopen van dit geld materiaal en verpakking in waarvan wij de engeltjes maken voor de kinderen. De uren welke wij hier aan besteden worden hier niet van betaald. Misschien vraagt u zich af "Waarom niet ?". De opzet van onze webshop is ten aller tijde geweest iets terug te willen doen naar het EMMA kinderziekenhuis. Dit gevoel zet ik om in mijn uren en de wetenschap zo een heleboel kinderen blij te kunnen maken. Daarbij ben ik graag creatief bezig en zocht ik iets om te kunnen combineren met de zorg voor mijn dochter. Hierover vindt u meer op de pagina Over ons.

Delen jullie zelf de engeltjes uit ?

Nee dit laten wij met een gerust hart over aan de pedagogisch medewerksters. Wij kunnen ook niet dagelijks aanwezig zijn om ze uit te delen. Zij zijn er van maandag tot vrijdag om de kinderen te steunen die het nodig hebben waardoor zij de engeltjes direct op het juiste moment kunnen inzetten.

Krijgen alle kinderen in het EMMA kinderziekenhuis een engeltje ?

Dat zou heel mooi zijn. Met uw aankoop helpt u in ieder geval om er nog meer te kunnen brengen.

Maar de engeltjes worden gegeven aan kinderen die het op dat moment nodig hebben. Wij willen geen onderscheid maken tussen geloof, nationaliteit of rede van opname. Wij hebben genoeg gezien tijdens ons verblijf. Voor ons is het verdriet van een kindje die bang is voor een operatie of een kindje met psychische problemen net zo belangrijk.

Ook worden de engeltjes gegeven aan broertjes en / of zusjes die het soms net zo hard nodig hebben. Zij staan vaak aan de zijlijn maar hun leven staat op dat moment net zo goed op z'n kop.

Daarnaast worden ze ook aan papa's en mama's gegeven om even net dat beetje troost te bieden wat op dat moment nodig is.

Waarom zie ik geen foto's van de kinderen dat zij de engeltjes krijgen ?

Wij willen de kinderen beschermen tegen de grote wereld van internet. Zij zijn nog te jong om zelf te beslissen daarom moeten de ouders hiervoor toestemming geven. De kans bestaat dat dit kind het later  niet leuk vindt om deze foto's van zichzelf terug te vinden en dan is het on omkeerbaar.

Krijgen jullie wel eens berichtje van de kinderen ?

Zelden, maar ook hiervoor alléén maar begrip. Wij weten als geen ander hoe klein de wereld is als je daar ligt of verblijft. Er zijn veel belangrijkere dingen om over te beslissen en aan te denken. Wij weten dat het welkom is omdat we dit zelf ervaren hebben. Wel krijgen wij regelmatig berichtje van mensen die ons initiatief heel mooi vinden en die ons gevoel delen omdat zij weten dat zo'n klein engeltje een verschil kan maken.

Kan ik jullie helpen ?

Ja iedereen kan helpen op verschillende manieren.

Met uw bestelling van één van onze sieraden uit onze webshop helpt u automatisch mee.

Mocht u een webshop of winkel hebben, neem dan contact met ons op en wordt wederverkoper of ons nieuwe verkooppunt.

Werkt u bij een bedrijf die nog op zoek is naar een eindejaarsgeschenk of cadeautje voor een collega ? Het cadeautje kunt u direct bestellen voor grotere oplage kunt u ten allertijde contact met ons opnemen zodat uw bedrijf ook mee helpt om nog meer engeltjes naar het EMMA te kunnen brengen.

Bent u op zoek naar een speciaal geschenk of bedankje voor uw bruiloft, geboorte of andere speciale gelegenheid. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Mocht u in de buurt van Purmerend wonen en het leuk vinden om te helpen met het maken en inpakken van de engeltjes voor het EMMA. Wij zorgen voor de koffie en een gezellige ochtend, middag of avond. Ook u bent van harte welkom om contact op te nemen.

contact

Is jullie actie éénmalig of gaat deze door ?

Wij hopen dit nog heel lang vol te houden.

Verkopen jullie ook losse vleugeltjes ?

Nee, maar wij kunnen wel helpen door engeltjes voor u te maken bestemd voor een andere actie zo worden 2 doelen gesteund. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zijn jullie engeltjes van Sterling Silver ?

Inmiddels kunt u onze engeltjes ook in Sterling Silver kopen. Echter de meest verkochte en goedkopere sieraden zijn zilverkleurig, nikkelvrij maar niet van Sterling Silver. De engeltjes welke wij maken voor de kinderen van het EMMA kinderziekenhuis zijn ook niet van Sterling Silver.

Voor sieraden onderhouden en bewaren.

Heeft u ook een vraag, neem contact met ons op, wij beantwoorden hem graag.

 

© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel