Aroma biologische olie voor thuis of onderweg

 Aroma Therapie beschermengeltjes
 

De Aroma biologische olie van Taoasis bevatten geen chemische ingrediënten waardoor ze stuk voor stuk een subtiele aangename geur verspreiden.

Wij hebben in eerste instantie gekozen voor mooie aroma combinatie's die elke hun eigen sfeer creeëren.

Hieronder de uitleg van de verschillende symbolen bij de aroma's.

  

TAOASIS-Quality

Vertrouwen is goed, controle is beter!

Al onze basisoliën zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan de strikte richtlijnen van gecontroleerde natuurlijke cosmetica! Bovendien werken we volgens ISO 9001: 2000 en zijn dus onderworpen aan de klinische bewijzen van onze natuurlijke geneesmiddelen pepermunt en eucalyptus.

DEMETER

Demeter staat voor producten van de biologisch-dynamische economie, die als de meest duurzame vorm van landbeheer ervoor zorgt dat de humuslaag continu groeit. Als internationaal biologisch merk is Demeter op elk continent vertegenwoordigd. In 38 landen worden op meer dan 3.500 bedrijven met ongeveer 100.000 hectare land beheerd volgens de consistente biodynamische richtlijnen van Demeter. TAOASIS is al vele jaren lid van de Demeter Association.

TAOASIS BIO

Alle geurcomposities zijn gemaakt van 100% natuurlijke, essentiële oliën en hebben een minimaal organisch gehalte van 80%. De essenties van gecontroleerde biologische teelt zijn gemarkeerd met de TAOASIS Biosiegel.

BIO ONDER ECO-VERORDENING ECO

In 2001 werd de biologische zegel van de staat gelanceerd waarmee de biologische producten vandaag in één oogopslag te zien zijn. Het bio-label is geproduceerd en gecontroleerd in overeenstemming met de EG-wetgeving inzake biologische landbouw. Deze EU-brede wetgeving garandeert uniforme normen voor biologische landbouw. De biologische zegel staat voor ecologische productie en dierenwelzijn.

NATRUE

NATRUE is opgericht in 2007 en is een in Brussel gevestigde internationale vereniging zonder winstoogmerk voor de promotie en bescherming van natuurlijke cosmetica wereldwijd. Met het NATRUE-label kunnen consumenten authentieke natuurlijke cosmetica waar dan ook identificeren. Het wordt gepubliceerd op de NATRUE-website (www.natrue.org). Elk product Het NATRUE-label is onafhankelijk gecertificeerd door externe certificeringsinstanties.


De onderstaande oliën kunt u direct bij u aroma hanger, sleutelhanger of autoclip bestellen maar ook los.

Ook bieden wij een speciaal schoolkit aan wat de concentratie verbeterd bij het leren.

Daarnaast een mooie aroma geur verspreider zodat u ook thuis van uw favoriete geur kunt genieten.

Sorteer op
Sorteer op
© 2012 - 2020 Bianca's Engeltjes Sieraden - Een sieraad voor jou een engeltje voor Emma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel